Termo tisak

TERMO TISAK

Naša tvrtka vam nudi i uslugu tiskanja dresova najsuvremenijom tehnologijom.Termotisak je tehnika kojom se posebne kompjutorski izrezane ili printane folije, djelovanjem visoke temperature, prenose na različite vrste prirodnih i sintetičkih materijala. Upotrebljava se za tisak majica, kapa, dresova, trenirki, torbi, jakni i drugo... Možete odabrati vaš font i stil, kombinaciju boja, te na taj način imati potpuno personalizirani dres. Paleta boja koju koristimo, omogućava bezbroj mogućnosti, od  klasičnih baznih boja, do srebrne, zlatne ili folija sa glitter (svijetlucavi efekt) efektom, te 3D folija.Na vama je da izaberete ono što vam najviše odgovara, te se na taj način istaknete u odnosu na druge klubove.
Koristimo isključivo folije najpoznatijeg svijetskog proizvođača SISER.
Prenesite vaše ideje i na majice...
Osmislite sami majicu za poklon, norijadu, maturalac, tulum ili reklamu. Crtež, fotografiju, fotomontažu, karikaturu ili tekst otisnut ćemo na majicu po Vašoj želji!

 

3dtechnoskull

Proizvodi


ŽELITE ODREĐENI PROIZVOD ?
Kontaktirajte nas s povjerenjem i stojimo Vam na raspolaganju

Očekujemo Vaš kontakt i veselimo se suradnji s Vama  

SPORTSTIL d.o.o.

Maršeti 14 H,
52 000 Pazin

e-mail : errea@sportstil.hr
Telefon: +385(0)52 49 21 90 (c)
Telefax : +385(0)52 492 199

Predstavništvo Zagreb

e-mail: errea-zagreb@sportstil.hr            
Mob: + 385(0)99/228-74-94

FacebookGoogle BookmarksRedditRSS Feed

Prijava za newsletter

Prijavite se u našu promo listu te primajte naše promo obavjesti i posebne ponude. Budite u korak s našom ponudom te ostvarite dodatne popuste i pogodnosti.